Politic─â de confiden╚Ťialitate

Politic─â de confiden╚Ťialitate

DECLARAȚIA PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Protec╚Ťia datelor cu caracter personal ├«n mediul online a devenit o necesitate legiferat─â ╚Öi obligatorie. Orice operator trebuie s─â informeze clientul/colaboratorul despre prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi s─â garanteze p─âstrarea acestora ├«n siguran╚Ť─â.

S.C. MONKEY MEDIA S.R.L. cu sediul ├«n Bra╚Öov, Str. Stejarisului Nr. 10B,┬á├«nregistrat─â la Registrul Comer╚Ťului cu num─ârul J08/812/2013, CUI RO31685656 ├«n calitate de operator v─â ├«n╚Ötiin╚Ťeaz─â pe aceast─â cale despre prelucrarea ╚Öi p─âstrarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal transmise prin opera╚Ťiuni de furnizare de servicii ╚Öi produse.

CE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL

– informa╚Ťii privind persoana fizic─â identificat─â/identificabil─â: nume, prenume, adresa, e-mail, telefon, semn─âtura, informa╚Ťii financiare, informa╚Ťii solicitate de autorit─â╚Ťi specifice furniz─ârii de servicii ╚Öi produse, informa╚Ťii din monitorizare audio-video ca urmare a vizitei clientului ├«ntr-o loca╚Ťie ├«n care se furnizeaz─â serviciile S.C. MONKEY MEDIA S.R.L., monitorizare audio-video ├«n timpul serviciilor de suport tehnic, IP-ul, orice alte informa╚Ťii necesare desf─â╚Öur─ârii activit─â╚Ťii a S.C. MONKEY MEDIA S.R.L.
– orice ac╚Ťiune (set de ac╚Ťiuni) precum colectarea, ├«nregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezv─âluirea c─âtre ter╚Ťi prin transmitere, diseminare, al─âturarea ori combinarea, blocarea, arhivarea, ╚Ötergerea, distrugerea care opereaz─â asupra datelor poate intra ├«n sfera datelor cu caracter personal (direct sau indirect).

COLECTAREA INFORMAȚIILOR

Surse de colectare a informa╚Ťiilor:
1.atunci c├ónd se folose╚Öte www.mosaicresidence.ro sau se folosesc aplica╚Ťii ale S.C. MONKEY MEDIA S.R.L., se pot cere complet─âri de formulare, chestionare (f─âr─â obligativitatea accept─ârii) necesare furniz─ârii serviciilor;
2. tranzac╚Ťii directe ╚Öi indirecte ├«ntre S.C. MONKEY MEDIA S.R.L., parteneri ╚Öi utilizatori;
3. surse externe specifice institu╚Ťiilor publice.

Cum colect─âm date personale de la utilizatorii www.mosaicresidence.ro
ÔÇô direct;
ÔÇô folosind browserul utilizatorului ╚Öi datele de trafic;
ÔÇô folosind cookie-uri.

1. Colectarea direct─â a datelor cu caracter personal.

A1. ├Än cadrul serviciilor de asisten╚Ť─â oferite v─â putem ruga s─â ne oferi╚Ťi num─ârul de telefon sau adresa de email pentru a v─â putea contacta ├«n vederea solu╚Ťion─ârii problemei dumneavoastr─â (la nevoie se pot cere ╚Öi alte date care intr─â ├«n categoria datelor cu caracter personal). Comunicarea ├«n cadrul serviciilor de asisten╚Ť─â a www.mosaicresidence.ro poate fi ├«nregistrat─â.

A2. Subscrierea la newsletter vine cu rug─âmintea de a ne furniza o adres─â de email pentru o comunicare personalizat─â, p─âstrarea ├«ncet├ónd odat─â cu revocarea consim╚Ť─âm├óntului.

A3. Pl─â╚Ťile efectuate ├«n contul nostru sunt procesate de partenerii no╚Ötri bancari , informa╚Ťiile bancare fiind transmise acestora.

2. Colectarea datelor personale folosind datele de trafic
├Än timpul vizitei pe www.mosairesidence.ro de pe orice dispozitiv, furniza╚Ťi informa╚Ťii precum adresa dumneavoastr─â de IP, ora vizitei, localizarea, paginile vizitate. Serviciile externe de analiz─â a traficului (ex. Google Analytics) sunt folosite exclusiv de c─âtre www.mosairesidence.ro pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea serviciilor ╚Öi pentru asigurarea ╚Öi men╚Ťinerea securit─â╚Ťii site-ului.

3. Colectarea datelor prin intermediul cookie-urilor (per sesiune și fixe)
Cookie-urile sunt folosite pentru a re╚Ťine parolele, preferin╚Ťele de limb─â, filtrele pentru protec╚Ťia minorilor, tipurile de reclame agreate sau limitarea lor.

ÎN CE SCOPURI PRELUCREAZĂ S.C. MONKEY MEDIA S.R.L. DATELE CU CARACTER PERSONAL

S.C. MONKEY MEDIA S.R.L. identific─â (prin mijloacele fixe definite mai sus) poten╚Ťiali utilizatori care acceseaz─â serviciile furnizate, monitorizeaz─â opera╚Ťiuni ├«n acest sens, realizeaz─â sondaje ╚Öi/sau profiluri ├«n cadrul activit─â╚Ťilor de marketing, realizeaz─â analize interne specifice serviciilor furnizate. S.C. MONKEY MEDIA S.R.L. prelucreaz─â date cu caracter personal ╚Öi ├«n vederea solu╚Ťion─ârii diverselor proceduri de natur─â juridic─â care au leg─âtura cu furnizarea de servicii, arhivarea lor f─âc├óndu-se at├ót fizic c├ót ╚Öi electronic. Exist─â institu╚Ťii ale statului rom├ón reglementate legal care pot cere rapoarte care s─â cuprind─â date cu caracter personal.

ÎN CE TEMEI SE PRELUCREAZĂ DATELE CU CARACTER PERSONAL

Legea care definește General Data Protection Regulation a fost promulgată și produce efecte și pe teritoriul României astfel:
– (art. 6(1) b GDPR) ÔÇô se refer─â la colectarea datelor cu caracter personal prin intermediul formularului de comand─â;
– (art. 6 (1) c GDPR) se refer─â la datele obligatorii necesare emiterii de facturi;
– (art 6 (1) a GDPR) este nevoie de cererea consim╚Ť─âm├óntului ├«n vederea folosirii datelor cu caracter personal pentru marketing (abonarea la newsletter, cookie-uri etc.);
– (art 6 (1) f GDPR ╚Öi legea 506/2004 art 12 (2)) se refer─â la interesul legitim al www.mosaicresidence.ro ├«n vederea securiz─ârii ╚Öi optimiz─ârii site-ului propriu (considerent 49 GDPR).

COMUNICAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ESTE OBLIGATORIE PENTRU UTILIZATOR

Refuzul lor duce la imposibilitatea furnizării de servicii. Utilizatorul are dreptul de a refuza prelucrarea datelor cu scopul de a fi folosite în marketing direct.

DESTINATARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Am precizat mai sus scopurile ├«n vederea carora se colecteaz─â datele cu caracter personal. Totodat─â, dac─â este cu adevarat necesar S.C. MONKEY MEDIA S.R.L. poate pune la dispozi╚Ťia autorit─â╚Ťilor legale ╚Öi partenerilor contractuali diverse date cu caracter personal (limitate) ale utilizatorilor pe care ace╚Ötia din urm─â se oblig─â s─â nu le foloseasc─â ├«n alt scop (ex. autorit─â╚Ťi publice, auditori, juri╚Öti, contabili, societ─â╚Ťi care fac parte din grupul S.C. MONKEY MEDIA S.R.L.).

În baza legii nr. 2016/679 (GDPR) adoptată de Parlamentul European există posibilitatea de TRANSFER AL DATELOR CU CARACTER PERSONAL ÎN AFARA ȚĂRII.

Datele cu caracter personal pot fi stocate atât timp cât prevede legea, respectiv 3 ani pentru stocarea datelor contractuale și 10 ani pentru stocarea datelor financiare. Prelucrarea datelor se poate face până la momentul în care s-a atins scopul care a vizat culegerea lor, momentul următor implicând arhivarea sau distrugerea lor.

M─éSURILE PRIVIND SECURITATEA PRELUCR─éRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

– este mandatorie p─âstrarea confiden╚Ťialit─â╚Ťii datelor motiv pentru care utilizatorii folosesc numele propriu ╚Öi parola;
– orice utilizator care acceseaz─â/colecteaz─â/modific─â date cu caracter personal este ├«nregistrat cu data, ora ╚Öi opera╚Ťiunea efectuat─â;
– doar utilizatorii autoriza╚Ťi au dreptul s─â imprime facturi, avize, contracte ╚Öi alte acte care con╚Ťin date cu caracter personal.
Utilizatorul sau posibilul utilizator care intr─â ├«n inciden╚Ťa prelucrarii datelor cu caracter personal are urm─âtoarele drepturi:

  1. Dreptul de a fi informat despre colectarea datelor conform art. 13 și 14 GDPR;
  2. Dreptul de a avea acces la datele prelucrate ÔÇô art. 15 GDPR;
  3. Dreptul de a cere modificarea sau chiar ╚Ötergerea datelor ÔÇô art. 17 GDPR, mai pu╚Ťin excep╚Ťiile prev─âzute de lege;
  4. Dreptul de a cere o minim─â prelucrare sau de a refuza prelucrarea datelor cu caracter personal ÔÇô art. 18 GDPR;
  5. Dreptul de transfer al datelor c─âtre alt operator ÔÇô art. 20 GDPR
  6. Retragerea dreptului de prelucrare a datelor dup─â ce ini╚Ťial s-a dat consim╚Ť─âm├óntul;
  7. Refuzul prelucrarii datelor în scopuri de marketing și crearea de profiluri;
  8. Atunci c├ónd se simte nedrept─â╚Ťit, utilizatorul are dreptul de a apela la ANSPDCP sau de a se ├«ndrepta c─âtre instan╚Ťa de judecat─â competent─â.

S.C. MONKEY MEDIA S.R.L. ├Ä╚śI REZERV─é DREPTUL DE A ADUCE MODIFIC─éRI ACESTEI DECLARA╚ÜII CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL F─éR─é A ├ÄN╚śTIIN╚ÜA ├ÄN PREALABIL, PUBLIC├éND PE SITE VERSIUNEA ACTUALIZAT─é.

Orice notificare poate fi adresată în format electronic la office@mosaicresidence.ro sau în scris la adresa: Brașov, Str. Nicolae Labiș. nr. 62.

Acest site folose╚Öte cookies pentru a asigura cea mai bun─â experien╚Ť─â de utilizare. Mai multe detalii gasiti pe pagina Politica de confidentialitate si Utilizare cookies. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, apasati pe butonul "Sunt de acord" sau continuati navigarea pe site.