Un nou început

mosaic residence

Știi cum miroase un apartament nou? Știi mirosul acela de proaspăt zugrăvit, de curat? Asta te întâmpină când deschizi ușa unui apartament nou construit de Mosaic Residence în cartierul Tractorul din Brașov, în vecinătatea malului Coresi.

Un apartament nou este startul pentru o viață nouă

Atunci când te muți într-un apartament nou începe o altă etapă a vieții tale, începe o viață nouă pe care poți să o umpli cu tot ce este mai frumos.  Totul este nou, de la parchet și gresie, la instalații și obiecte sanitare. Nu știu despre voi, dar mie îmi place sentimentul de a avea totul nou și, mai ales, nefolosit de alții. 😉 O casă nouă poate fi un reefresh și poate aduce un val de schimbări benefice în viața ta.

Cumpărarea unui apartament nou îti poate schimba stilul de viață. Facilitățile care îți sunt oferite de dezvoltator și avantajele aduse de zonă, de poziționare îți vor defini pe viitor conceptul de life style.

Ia cu tine strictul necesar!

Mutarea într-un apartament nou ar trebui să iți dea posibilitatea unei schimbări de viață și atitudine. Privește viața mai încrezător, debarasează-te de lucrurile vechi sau inutile, renunță la hainele pe care nu le-ai purtat de ceva timp și încearcă să te bucuri de spațiul pus la dispoziție de dezvoltator.

Poți schimba mobila, poți alege un nou stil în acest sens, apartamentele spațioase și bine luminate natural așteaptă amprenta ta pentru a se transforma în acasă.

Siguranță

Să locuiești într-un ansablu rezidențial cu intrare securizată înseamnă mai multă siguranță pentru tine și familia ta. Sentimentul de siguranță te va însoți pretutindeni și fără să îți dai seama vei deveni o persoană mai sigură pe ea, mai puternică și mai optimistă.

Sănătate

Să locuiești în zona Tractorul poate însemna accesul la multe activități sportive. Ai în imediata apropiere a casei tale săli de sport, parcuri imense cu alei numai bune de alergat sau mers cu bicicleta, bazin olimpic și patinoar olimpic, ideale atât pentru cei mari cât și pentru cei mici, atât pentru dezvoltare sau întreținere cât și pentru performanță. Cei pasionați de sport și sănătate vor fi în elementul loc în acest cartier.

Delicii pentru gurmanzi

Apropierea de malul Coresi aduce și beneficii gastronomice. In incinta malului poți lua masa oricând dorești și te poți bucura atât de bucate tradiționale cât și de bucate din bucataria mediteraneană sau asiatică. Poți lua mâncarea la pachet și în 5 minute esti cu ea în bucătăria ta. Construcțiile de ansambluri rezidentiale din această parte a Brașovului au deschis ușa pentru mulți întreprinzători și pentru diverse afaceri din domeniul culinar.

Spa-uri și centre de înfrumusețare

Pe lângă sport și hrană, ai în jurul casei mai multe saloane care țin de partea de înfrumusețare. Nu m-ar mira să existe grupuri și aplicatii dedicate acestor scopuri, deci este ca și rezolvată partea de recomandări. 🙂 Important este că ai o paletă largă din care să alegi și că ai aceste servicii la îndemănă, la cele mai multe poți ajunge pe jos în câteva minute.

Vecini noi, prieteni noi

Un apartament nou vine la pachet cu vecini noi și cu posibilitatea de a-ți face noi prieteni cu pasiuni comune. Mosaic Residence vrea să dezvolte ideea de comunitate, de sprijin și ajutor, de prietenie, fix așa cum vedem în suburbiile americane prezentate în filmele de duminică.

Un apartament nou în Brașov poate fi începutul unui nou capitol din viața ta, poate fi schimbarea de care ai nevoie, poate fi un impuls pentru un stil de viață mai bun.