Clienții întreabă, Mosaic Residence răspunde

apartamemte si garsoniere noi in Brasov

Cele mai întâlnite 5 întrebări legate de achiziția unui apartament nou în Brașov

Noi nu obosim niciodată să răspundem la întrebări, de fapt, cu cât sunt mai multe, cu atât mai bine. Cu cât clientul pune mai multe întrebări, cu atât interesul lui de a achiziționa un apartament nou Brașov este mai mare.

Mai jos vom răspunde întrebărilor frecvente pe cale le primim de la cei interesați să cumpere o locuința nouă în Tractorul.

1. În ce stadiu se află apartamentele?

ÎI înțelegem pe cei care au ezitări în a achiziționa un apartament nefinalizat. Tocmai de aceea Mosaic Residence s-a concentrat pe vânzarea noilor apartamente din Brașov abia după ce acestea au fost finalizate în totalitate.

Este o mare diferența între a privi un plan și între a vizită un apartament finalizat. Totuși, dacă apartamentul visurilor tale s-a vândut, pe baza a ceea ce poți vedea construit, îți poți face o părere certă despre calitatea construcțiilor și poți să te orientezi și către un apartament în faza de proiect.

apartamente la cheie brasov Finalizate

2. Se pot achiziționa apartamentele prin programul Prima Casă?

Sigur ca da. Cei tineri care isi doresc independenta sau familiile aflate la inceput de drum pot acum sa isi achizitioneze o garsoniera noua in Brasov sau un apartament, in functie de nevoile lor de spatiu.

Sigur că da. Cei tineri care își doresc independență sau familiile aflate la început de drum pot acum să își achiziționeze o garsonieră nouă în Brașov sau un apartament, în funcție de nevoile lor de spațiu.

3. Există locuri de parcare amenajate?

Mai mult decât atât, pe lângă locurile de parcare puse la dispoziție de Mosaic Residence, accesul se face pe bază de telecomandă. Ne-am gândit să oferim cât mai multe facilități, să ne diferențiem de ceilalți într-un mod pozitiv.

4. Există Asociație de Proprietari?

Încă un avantaj al unui apartament nou finalizat în cartierul Tractorul din Brașov este existența serviciului de administrare al blocului. Fiecare apartament are contoare montate pentru utilități și vă puteți muta imediat.

În plus, puteți vedea lista cu cheluielile de întreținene a viitorilor vecini. 😉

5. Care este clasa energetică a apartamentelor?

Mosaic Residence construiește blocuri de apartamente cu clasă energetică A, certificatul eliberat de un auditor atestat vine să întărească ceea ce spunem în cuvinte.

Acestea sunt cele mai frecvente 5 întrebări legate de cumpărarea unui apartament nou în Ansamblu Residențial Mosaic Residence, construit cu grijă pentru propietari și mediul înconjurător deopotrivă.

Suntem aici să răspundem la orice întrebare legată de apartamentele noi din proximitatea Coresi Shopping Center.