Category Archives: Prima casa

Nou: Apartamente tip studio în Brașov

mosaic residence

Orice construcție de ansamblu rezidențial începe cu un studiu de piață, cu o cercetare amănunțită a dorințelor pe care le au potențialii cumpărători. Noi, Mosaic Residence, ne-am făcut temele și am decis să construim mai multe apartamente tip studio în Brașov.

De ce apartamente tip sudio?

Răspunsul este simplu: spațiul deschis! Un apartament tip studio îți permite un design de interior mai aerisit, mai curat sau, pentru cei curajoși, mai îndrăzneț. Cadrul larg, fără multe uși, este ideal pentru cei tineri și expresivi. Pe lângă spațiul inerior, te poți bucura și de o terasă exterioară generoasă.

Bucătăria! Închisă sau open space?

Cei mai mulți dintre clienții noștri au optat pentru bucătăriile open space, tocmai în ideea de a păstra utili toți metrii pătrați. De asemenea, se poate opta pentru pereți despărțitori din sticlă, atfel se păstrează efectul de spațiu și se rețin în bucătărie posibilele arome de mâncare.

Bucătăria open space îți permite să fii creativ. Poți poziționa masa lângă fereastră și te poti bucura de priveliște în timp ce servești cina sau iți sorbi cafeaua de dimineață. Poți să creezi o insulă care să fie și masă de bucătărie, și bar, și un perete (parțial) de mascare a zonei de lucru. Închipuie-ți două scaune înalte de bar care, pe lângă funcționalitate, vor da și un aer boem încăperii. Posibilitățile sunt nenumărate…

Cu sau fără dormitor

Din nou, spațiul te îndeamnă la creativitate. Poți opta pentru o canapea extensibilă și totul s-a rezolvat, ai living și dormitor 2 în 1. Dacă vrei să ai o zonă delimitată pentru odihnă, poți alege să personalizezi o parte a camerei și să o transformi în dormitor. Tot ce ai nevoie este un pat și, poate, o noptieră.

5 idei de mascare a zonei de odihnă dintr-un apartament tip studio:

  • rafturi de cărți, poti forma o „barieră” vizuală cu ajutorul unui sistem de rafturi, inclusiv a unor polițe cu aspect industrial;
  • tije de bambus, reconoaștem ca ideea am vazut-o într-o revistă de specialitate;
  • sticlă colorată parțial, o foaie de sticlă de aproximativ 1 m va ascunde și va crea intimitate;
  • jocuri de lumini, poți lumina încăperea în mod diferit cu ajutorul unor corpuri de iluminat;
  • un sistem dressing, practic și cu efect.

Idei sunt multe, imaginația este ultima frontieră. 🙂

Studioul, un Start-Up House pentru cei tineri

Apartamentul tip studio sau garsoniera sunt mai ușor de cumpărat și de întreținut de către cei tineri. Programul Prima Casă le permite acestora să își achiziționeze propria locuință. Avansul de 5% din valoarea creditului este o sumă ușor de suportat iar ratele sunt, de cele mai multe ori, mai mici sau egale cu valoarea chiriilor.

Mosaic Residence este un dezvoltator imobiliar care acceptă ca vânzarea-cumpărarea de apartamente să se facă prin Programul Prima Casă sau prin credit bancar de orice tip.

Rămânem aproape!

Mosaic Residence, prima casă pentru mulți brașoveni

mosaic residence brasov

Prima casă sau primul apartament reprezintă pentru cei mai mulți un vis pe care Mosaic Residence vrea să-l îndeplinească. Mai mult decât atât, ansamblul rezidențial din cartierul Tractorul promite să devină „acasă” pentru sute de familii din Brașov.

Prima casă, un apartament nou în Brașov

Acum este momentul ideal pentru a achiziționa un apartament nou. Piața imobiliară este stabilă, construcțiile noi au reușit să creeze un echilibru între cerere și ofertă, iar băncile, prin Programul Prima Casă cu un avans de 5%, îi susțin pe cei tineri în vederea unei achiziții inteligente.

Mosaic Residence este unul din puținii investitori care acceptă achiziția de apartamente și garsoniere noi prin Programul Prima Casă. Pentru cei mai tineri dintre clienții noștri, acest avans face diferența.

Garsonierele noi sau apartamentele tip studio de langă Coresi sunt optime pentru studenții aflați la studiu în Brașov, pentru cei tineri care își doresc independență sau pentru cuplurile aflate la început de drum.

Dacă facem o cercetare și punem în balanță avantajele pe care le aduce cumpărarea unui apartament nou în Brașov față de locuitul în sistem cu chirie, avem un câștigător cert. Chiriile au ajuns să fie la egalitate cu valoarea unei rate bancare aferente achiziționării unui apartament.

Știm că sunt oameni care sunt reticenți atunci când vine vorba de bănci. Au existat în trecut momente tensionate care au lăsat urme, ne aducem aminte toți de creșterea bruscă a francului elvețian și de repercusiunile care au urmat. Nimeni nu are capacitatea de a anticipa astfel de evenimente pe termen lung, există însă monede care prezintă siguranță sau care nu au suferit creșteri sau scăderi bruște. Dacă există posibilitatea creditării în moneda națională, atunci este și mai bine.

În plus, un credit ipotecar este asigurat de noul apartament achiziționat prin Prima Casă. Dacă punem răul înainte, putem considera că a fost o altfel de chirie. Mai în glumă, mai în serios, noi spunem că este momentul să pregătiți o coală albă de hârtie pe care, în două coloane, să treceți avantajele și dejavantajele (posibile) ale cumpărării unui apartament nou în Brașov.

Trei blocuri de apartamente noi au fost deja predate la cheie și sunt mărturia lucrărilor de calitate executate de Mosaic Residence în cadrul proiectului rezidențial de lângă Coresi.  Feedback-ul obținut de la proprietari a fost motorul care a demarat construcția de noi blocuri, de noi apartamente spațioase și călduroase, de garsoniere cu suprafețe generoase și apartamente tip studio pentru cei care doresc un spațiu aerisit.

Pentru fiecare, acasă este sinonim cu confortul, cu siguranța, cu intimitatea și liniștea care crează ambianța perfectă pentru un cămin. În ansamblul Mosaic Residence din Brașov vei găsi toate acestea plus ceva în plus. 🙂

 

 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.