Nou: Apartamente tip studio în Brașov

mosaic residence

Orice construcție de ansamblu rezidențial începe cu un studiu de piață, cu o cercetare amănunțită a dorințelor pe care le au potențialii cumpărători. Noi, Mosaic Residence, ne-am făcut temele și am decis să construim mai multe apartamente tip studio în Brașov.

De ce apartamente tip sudio?

Răspunsul este simplu: spațiul deschis! Un apartament tip studio îți permite un design de interior mai aerisit, mai curat sau, pentru cei curajoși, mai îndrăzneț. Cadrul larg, fără multe uși, este ideal pentru cei tineri și expresivi. Pe lângă spațiul inerior, te poți bucura și de o terasă exterioară generoasă.

Bucătăria! Închisă sau open space?

Cei mai mulți dintre clienții noștri au optat pentru bucătăriile open space, tocmai în ideea de a păstra utili toți metrii pătrați. De asemenea, se poate opta pentru pereți despărțitori din sticlă, atfel se păstrează efectul de spațiu și se rețin în bucătărie posibilele arome de mâncare.

Bucătăria open space îți permite să fii creativ. Poți poziționa masa lângă fereastră și te poti bucura de priveliște în timp ce servești cina sau iți sorbi cafeaua de dimineață. Poți să creezi o insulă care să fie și masă de bucătărie, și bar, și un perete (parțial) de mascare a zonei de lucru. Închipuie-ți două scaune înalte de bar care, pe lângă funcționalitate, vor da și un aer boem încăperii. Posibilitățile sunt nenumărate…

Cu sau fără dormitor

Din nou, spațiul te îndeamnă la creativitate. Poți opta pentru o canapea extensibilă și totul s-a rezolvat, ai living și dormitor 2 în 1. Dacă vrei să ai o zonă delimitată pentru odihnă, poți alege să personalizezi o parte a camerei și să o transformi în dormitor. Tot ce ai nevoie este un pat și, poate, o noptieră.

5 idei de mascare a zonei de odihnă dintr-un apartament tip studio:

  • rafturi de cărți, poti forma o „barieră” vizuală cu ajutorul unui sistem de rafturi, inclusiv a unor polițe cu aspect industrial;
  • tije de bambus, reconoaștem ca ideea am vazut-o într-o revistă de specialitate;
  • sticlă colorată parțial, o foaie de sticlă de aproximativ 1 m va ascunde și va crea intimitate;
  • jocuri de lumini, poți lumina încăperea în mod diferit cu ajutorul unor corpuri de iluminat;
  • un sistem dressing, practic și cu efect.

Idei sunt multe, imaginația este ultima frontieră. 🙂

Studioul, un Start-Up House pentru cei tineri

Apartamentul tip studio sau garsoniera sunt mai ușor de cumpărat și de întreținut de către cei tineri. Programul Prima Casă le permite acestora să își achiziționeze propria locuință. Avansul de 5% din valoarea creditului este o sumă ușor de suportat iar ratele sunt, de cele mai multe ori, mai mici sau egale cu valoarea chiriilor.

Mosaic Residence este un dezvoltator imobiliar care acceptă ca vânzarea-cumpărarea de apartamente să se facă prin Programul Prima Casă sau prin credit bancar de orice tip.

Rămânem aproape!