Mosaic Residence, prima casă pentru mulți brașoveni

mosaic residence brasov

Prima casă sau primul apartament reprezintă pentru cei mai mulți un vis pe care Mosaic Residence vrea să-l îndeplinească. Mai mult decât atât, ansamblul rezidențial din cartierul Tractorul promite să devină „acasă” pentru sute de familii din Brașov.

Prima casă, un apartament nou în Brașov

Acum este momentul ideal pentru a achiziționa un apartament nou. Piața imobiliară este stabilă, construcțiile noi au reușit să creeze un echilibru între cerere și ofertă, iar băncile, prin Programul Prima Casă cu un avans de 5%, îi susțin pe cei tineri în vederea unei achiziții inteligente.

Mosaic Residence este unul din puținii investitori care acceptă achiziția de apartamente și garsoniere noi prin Programul Prima Casă. Pentru cei mai tineri dintre clienții noștri, acest avans face diferența.

Garsonierele noi sau apartamentele tip studio de langă Coresi sunt optime pentru studenții aflați la studiu în Brașov, pentru cei tineri care își doresc independență sau pentru cuplurile aflate la început de drum.

Dacă facem o cercetare și punem în balanță avantajele pe care le aduce cumpărarea unui apartament nou în Brașov față de locuitul în sistem cu chirie, avem un câștigător cert. Chiriile au ajuns să fie la egalitate cu valoarea unei rate bancare aferente achiziționării unui apartament.

Știm că sunt oameni care sunt reticenți atunci când vine vorba de bănci. Au existat în trecut momente tensionate care au lăsat urme, ne aducem aminte toți de creșterea bruscă a francului elvețian și de repercusiunile care au urmat. Nimeni nu are capacitatea de a anticipa astfel de evenimente pe termen lung, există însă monede care prezintă siguranță sau care nu au suferit creșteri sau scăderi bruște. Dacă există posibilitatea creditării în moneda națională, atunci este și mai bine.

În plus, un credit ipotecar este asigurat de noul apartament achiziționat prin Prima Casă. Dacă punem răul înainte, putem considera că a fost o altfel de chirie. Mai în glumă, mai în serios, noi spunem că este momentul să pregătiți o coală albă de hârtie pe care, în două coloane, să treceți avantajele și dejavantajele (posibile) ale cumpărării unui apartament nou în Brașov.

Trei blocuri de apartamente noi au fost deja predate la cheie și sunt mărturia lucrărilor de calitate executate de Mosaic Residence în cadrul proiectului rezidențial de lângă Coresi.  Feedback-ul obținut de la proprietari a fost motorul care a demarat construcția de noi blocuri, de noi apartamente spațioase și călduroase, de garsoniere cu suprafețe generoase și apartamente tip studio pentru cei care doresc un spațiu aerisit.

Pentru fiecare, acasă este sinonim cu confortul, cu siguranța, cu intimitatea și liniștea care crează ambianța perfectă pentru un cămin. În ansamblul Mosaic Residence din Brașov vei găsi toate acestea plus ceva în plus. 🙂